th3rd | Over Ons
th3rd delivers high quality creative 3D scanning solutions
3D scanning, 3D printing, CG, Computer Graphics,
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Ons

Onze Studio

Voordat we over onszelf kunnen beginnen, moeten we het eerst over ons kindje hebben, de scan studio! Met 130 spiegelreflex camera’s maken we in een 1/100ste van een seconde een fotorealistische scan van een mens. Het bedrijf th3rd is begonnen met alleen deze scanstudio, wat de vorm van het logo bepaald heeft.

Naast het fotorealistisch scannen van mensen in onze scanstudio, kunnen we alles inscannen wat mogelijk is, zonder gehinderd te zijn van grootte, ruimte of apparatuur. We leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit. We kunnen deze kwaliteit garanderen door de verschillende 3D scanners die we kunnen gebruiken en de grote berg ervaring die aanwezig is binnen het bedrijf.

NieuwsbriefONS WERK

We maken digitale voorwerpen in 3D. Je kunt onze digitale voorwerpen zien als de bouwstenen voor digitale werelden en toepassingen.

  • Wil je een mooie visualisatie maken met fotorealistische menselijke 3D modellen erin, kijk dan op Human Alloy.
  • Wil je een mooie reclame maken met digitale producten erin, neem dan contact met ons op zodat je zeer gedetailleerde 3D modellen kan laten maken Kijk ook eens bij ons 3FM project voor een goed voorbeeld!
  • We maken ook gespecialiseerde scans voor product configurators. Wil je jouw klanten de mogelijkheid geven een op maat gemaakt product te maken? Neem dan contact met ons op om fotorealistische 3D modellen van je producten te krijgen.
  • Wil je gaming avatars maken? Half fabricaat of gerigged en geskinned? Voor een spelletje of voor een serious gaming module? We helpen je graag!

HET TEAM

Founder

Rudo Bisschop

Rudo is afkomstig uit een ondernemersfamilie en afgestudeerd in Internationale bedrijfskunde met een master in Ondernemerschap. Het ondernemen is er met de paplepel ingegoten.

Rudo heeft gewerkt als consultant voor beginnende bedrijven alvorens hij zelf klaar was om de stap te nemen een bedrijf te starten.

Mail: rudo@th3rd.nl        Tel: +31 (0) 6 1715 1713

Founder

Tristan Bethe

Tristan is begonnen als grafisch ontwerper, voordat hij zijn voorliefde voor alles wat digitaal is leerde kennen. Al gauw groeide hij door tot 3D visualizer en begon als Nederlandse pionier voor het 3D scannen vanuit de techniek fotogrammetrie. Deze combinatie zorgt ervoor dat th3rd voorop loopt in het fotorealistisch maken van alle mogelijke 3D modellen.

Mail: tristan@th3rd.nl