th3rd | 2015 3FM Awards
th3rd delivers high quality creative 3D scanning solutions
3D scanning, 3D printing, CG, Computer Graphics,
15654
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15654,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

2015 3FM Awards

Category
3D scan, Media, TV Commercial
Tags
3D illustration, 3D scan, 3FM Awards, Dotan, Rondé, Typhoon
About This Project

Achtung had een geweldig idee voor de 3FM Awards van 2015: Zet de artiesten centraal en laat het lijken alsof er een standbeeld van ze gemaakt wordt… Zonder dat er echt een standbeeld gemaakt wordt!

Wij zijn hiervoor door Achtung benaderd om foto realistische digitale 3D modellen te maken van Dotan, Typhoon en Rondé. Onze 3D scanner met 130 spiegelreflex camera’s kan binnen 1/100 van een seconde een 3D scan maken, waardoor we zeer dynamische scans kunnen maken. Ideaal voor dit concept.

Voor Typhoon was er zelfs nog het idee om hem op een mooi briesend ros neer te zetten. Onze 3D scanner is een van de grootste ter wereld, maar een paard past er nog steeds niet in. Zodoende hebben we Typhoon zittend op een zadel gescand, en het paard er later zelf aan toegevoegd.

Deze opdracht laat heel mooi zien waar wij goed in zijn. Heb je een leuk idee en heb je bijzondere digitale 3D modellen daarvoor nodig? Of zeer realistische 3D modellen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!