th3rd | Adidas
th3rd delivers high quality creative 3D scanning solutions
3D scanning, 3D printing, CG, Computer Graphics,
15881
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15881,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Adidas

Clients

Agency : United state of Fans - Concept : United state of Fans - Post productie : De Stomerij - Audio : Echolab

Category
3D scan, Media, Photography, TV Commercial
Tags
3D scan, Adidas, schoen, TV, TV commercial
About This Project

We vertellen graag trots hoeveel detail we in onze scans kunnen verwerken, maar blijven het zelf ook spannend vinden als onze scans dan ook echt tot het uiterste gepusht worden.

 

Voor een TV-commercial kwam Onesize, in opdracht van bovenstaande cliënten, met de vraag of we een schoen in hoog detail wilden inscannen. Voor Pepijn Padberg was het een sprong in het diepe die even best spannend was: “We moesten kiezen tussen een film maken of een 3D model gebruiken. We hadden nog nooit een 3D model voor een productie als deze gebruikt en wilde dit graag een keertje doen. Door de krappe deadline was het wel een gok, want als het niet goed genoeg was hadden we geen tijd meer om alsnog een film van de schoen te schieten. Gelukkig heeft th3rd bewezen dat het mogelijk is echt ieder detail in de scan te verwerken. Waar mogelijk zullen we nu altijd de gescande 3D modellen kiezen boven het maken van een film!”

 

Wil je zelf ervaren hoe gemakkelijk je workflow wordt met de juiste 3D modellen? Heb je een mooie animatie of commercial waar je gedetailleerde 3D modellen wilt gebruiken, neem dan contact met ons op!