th3rd | Armin van Buuren & Hardwell
th3rd delivers high quality creative 3D scanning solutions
3D scanning, 3D printing, CG, Computer Graphics,
15719
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15719,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Armin van Buuren & Hardwell

Category
3D Print, 3D scan
Tags
3D scan, Armin van Buuren, figurines, Hardwell
About This Project

Hoe maak je zo gedetailleerd en kloppend mogelijke actiefiguren? Door iemand in de scannen en de fotorealistische scan te gebruiken!

Cloud9music had de droom om limited edition action figures maken van de belangrijke DJ’s, Hardwell en Armin van Buuren. Cloud9Music wilde een zo realistisch mogelijke 3D scan van beide DJ’s, zodat die als referentie gebruikt kunnen worden in Azië om daarmee zo gedetailleerd mogelijk de scan na te maken tot action figures.

Het leuke van 3D scannen is dat je naast het maken van een fysiek product, de modellen ook kan gebruiken om mooie digitale plaatjes te maken… Zeker met de kwaliteit waar wij mee scannen! Hiernaast zie je hoe één 3D scan gebruikt kan worden om twee verschillende 3D visualisaties te maken, een realistische uitwerking met kleur tot een artistieke volledig in het wit.

Zou je als bedrijf bijzondere animaties, visualisaties of een action figure willen maken van een artiest? Neem dan contact met ons op!