th3rd | Bart Chabot
th3rd delivers high quality creative 3D scanning solutions
3D scanning, 3D printing, CG, Computer Graphics,
15691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15691,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bart Chabot

Category
3D Print, 3D scan
Tags
3D print, 3D scan, Bart Chabot, Hoofd
About This Project

Ter eren van de zestigste verjaardag van Bart Chabot zijn wij gevraagd om van hem een realistische buste te maken.

We hebben eerst een 3D scan van hem gemaakt in onze scanstudio, zoals te zien is in het promotie filmpje lager op deze pagina. In onze scanstudio maken we altijd meteen een gehele bodyscan, maar kunnen een kleiner gedeelte van de scan gebruiken en uitlichten door de hoge resolutie van onze scans.

Onze opdrachtgevers, het museum voor communicatie en het letterkundig museum, wilde graag een realistische busteĀ  maken. We hebben daarom dankbaar van de gehele bodyscan gebruik gemaakt, door de kraag van het pak van Bart Chabot wel mee te nemen in het 3D model, maar de schouders af te snijden. Hierdoor krijg je een unieke vorm waarbij het gezicht nog beter naar voren komt.

Uiteindelijk is het 3D model geprint in een 3D kleurenprinter. We proberen de juiste partners uit te kiezen afhankelijk van wat voor 3D print gemaakt moet worden.

Heeft u ook een leuk idee voor een buste, een bijzondere 3D scan of een ander uniek concept neem dan contact met ons op!