th3rd | Deel Je Leven
th3rd delivers high quality creative 3D scanning solutions
3D scanning, 3D printing, CG, Computer Graphics,
15697
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15697,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Deel Je Leven

Category
3D scan, Business, Media
Tags
3D organen, Leermodules, medical, Medical doll, organs, T.V., teaching, Televisie
About This Project

Voor de leader van ‘Deel Je Leven’ is Studio Minsk gevraagd door SkyHighTV / KRO om de leader te maken. In de leader wilde Studio Minsk het menselijk lichaam gebruiken om het beeld en de deelnemers dynamischer te maken. Wij hebben hiervoor een anatomisch model van een mens, en enkele plastic organen, gescand. Deze 3D modellen zijn vervolgens weer gebruikt als achtergrond voor de leader.

Dit project laat goed de diversiteit zien waarvoor je onze digitale 3D modellen kan gebruiken. Onze digitale 3D modellen zijn te gebruiken als achtergrond van een film, als onderdeel van een visualisatie of als printbaar model. Toch ligt de kracht van onze digitale 3D modellen in de hoge mate van realisme en details. Als wij een 3D scan maken van een product, dan is deze goed genoeg om te gebruiken voor alle reclame uitingen en productpresentaties, waardoor hier veel geld bespaard kan worden.

Benieuwd hoe we productpresentaties voor uw bedrijf efficiënter, realistischer, goedkoper of innovatiever kunnen maken? Neem dan contact met ons op!